Before

KITCHEN DESIGNED TO MAXIMIZE SPACE

A kitchen designed with white cabinetry gets a bold splash of colour with the yellow accents the homeowners brought to the space. The cabinetry was built to maximize storage and cooking areas, while still leaving enough room to freely move about the kitchen. A wall mounted television is positioned so whether cooking or enjoying a meal, it can be seen by all. The elegant clean lines of the kitchen paired with the warm pink tones of the ceramic tile, make this space an inviting room to relax in.

WHAT OUR CLIENT SAYS...

"Your personal attentiveness to detail in the construction and then final follow up and completion of the project was great. There was not one issue that you did not resolve to my satisfaction"

  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Pinterest Icon

HISTORY

CONTACT

BLOG

DESIGN STUDIO

© 2011-2018 CHESTNUT GROVE DESIGN STUDIO   |  ALL RIGHTS RESERVED

CHESTNUT GROVE DESIGN STUDIO SUPPORT
musezzcanada.com